Голосування за найпрогресивнішого українського мера з-поміж 5 фіналістів тривало з 18 грудня до 11 січня

Вінницький мер взяв інноваційну першість

12 січня 2018, 14:21

Голосування за найпрогресивнішого українського мера з-поміж 5 фіналістів тривало з 18 грудня до 11 січня

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницький мер взяв інноваційну першість

  адміністратор   Коментарі (2)

Вінницький міський голова став Мером-інноватором України 2017 року, повідомляє Vlasno.info з посиланням на сайт "Українська правда".

Загальнонаціональне голосування відбулося в рамках спеціального проекту "Української правди" та Міжнародного саміту мерів "Рейтинг українських мерів-інноваторів".

Метою проекту було продемонструвати міста з населенням до 500 тисяч осіб, де найуспішніше впроваджуються інновації.

Серед найвизначніших інновацій Вінниці було виокремлено створення NGO-хабу, майданчика для діалогу між владою і громадськістю, онлайн-чату "Цілодобова варта" на сайті Вінницької міської ради, який приймає звернення громадян з питань житлово-комунального господарства, охорони здоров'я, освіти, транспорту тощо, та відкриття центру ІТ-підприємництва iHUB, що сприяє розвитку ІТ-сфери в місті.

 

Фото: vmr.gov.ua


  адміністратор   12 січ. 2018 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Інна
+1 # Інна 13.01.2018, 09:55
І що тепер, можна тако собі прийти в NGO і створити даілог з владою? Ті, хто проводять заходи в цьому місті знають, що якщо ти не віддаси свою ідею, щоб мер наклав на неї свій "патронат", то тобі не буде ні підтримки, ні преси, ні допомоги з приміщенням, навіть якщо сто разів корисне для суспільства.
P.s а Цілодобову варту взагалі ще гройсман зробив. Те, що десь включився чат, якого ніхто не бачив, це просто удосконалення старого проекту
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Олексій
+1 # Олексій 12.01.2018, 16:31
Хто б сумнівався!
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення