Три команди урбаністів виграли конкурс у форматі Студій ідей

Кияни, львів'яни та франківчани проектуватимуть вінницьке Замостя

05 лютого 2018, 16:53

Три команди урбаністів виграли конкурс у форматі Студій ідей

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Кияни, львів'яни та франківчани проектуватимуть вінницьке Замостя

  адміністратор   Додати коментар

В результаті містобудівного конкурсу три команди урбаністів будуть брати участь у Студіях ідей, про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на Вінницьку міську Раду.

Студія ідей займається розробкою концепцій просторово-планувальних та транспортних рішень для проспекту Коцюбинського та району Замостя у Вінниці.

До студії надійшло 16 заявок, одну з яких відхилили. Члени Координаційного комітету обрали три команди, а саме: Львівське комунальне підприємство «Інститут просторового розвитку» (Львів), Громадська організація «Урбан Куратори» (Київ), Urban Consulting Group (Івано-Франківськ). Відповідно до критеріїв оцінки, визначених конкурсною процедурою, в першу чергу оцінювали компетентність учасників у сферах містобудування, транспортного та ландшафтного планування.

Під час першого заходу у рамках Студій ідей, який відбудеться 13 лютого, команди отримають інформацію про Замостянський район та проспект Коцюбинського, а також ознайомляться з територією.

 

 

Фото: vmr.gov.ua


  адміністратор   05 лют. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення