Медична сестра Юлія Гуцол представлятиме Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону на Всеармійськму конкурсі «Берегиня у погонах – 2018»

У Вінниці, у Військово-медичному клінічному центрі Центрального регіону обрали «Берегиню у погонах»

06 травня 2018, 15:10

Медична сестра Юлія Гуцол представлятиме Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону на Всеармійськму конкурсі «Берегиня у погонах – 2018»

Олександр Холява
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці, у Військово-медичному клінічному центрі Центрального регіону обрали «Берегиню у погонах»

  Олександр Холява   Додати коментар

У Вінниці, в клубі Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону завершився регіональний етап Всеармійського конкурсу «Берегиня в погонах – 2018», організований Головним військово-медичним управлінням військового відомства, повідомляє Vlasno.info.

Конкурс проводиться у Збройних Силах України вдруге, а його учасницями є медичні працівники-жінки, які проходять службу у військових лікувальних установах.

Цього разу у змаганні, які мали на меті визначити кращу медичну сестру Військово-медичного клінічного центру (ВМКЦ ЦР) і представлятиме заклад у фіналі, брали участь п'ять конкурсанток. Для них організатори визначили п'ять конкурсних завдань, серед яких були інтелектуальні, професійні, спортивні та творчі.

Для журі, до складу якого увійшли представники волонтерських, ветеранських організацій, керівництва ВМКЦ ЦР та народні депутати України, завдання було не з простих. І якщо у спортивному конкурсі чи інтелектуальному, в якому дівчата складали тести, визначати переможницю було найлегше, то оцінювати творчі здібності конкурсанток, які читали вірші, танцювали та співали, або ж у конкурсі-візитці «Я і моя професія», чи дефіле у вишиванках – обрати найкращу було важко. Адже усі фіналістки виявилися творчо обдарованими, неймовірно граційними і дуже професійними як медичні працівники. Саме тому члени журі майже одностайно виставляли учасницям найвищі бали.

IMG 9547Після довгої наради журі, Титул Міс-Берегиня в погонах Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону віддали медичній сестрі терапевтичного відділення Клініки загальної терапії старшому солдату Юлії Гуцал. Вона разом з чотирма  переможницями конкурсу «Берегиня у погонах» з Житомира, Хмельницького, Білої Церкви та Старокостянтинова представлятиме Центральний регіон на фінальних змаганнях.

– Для мене ця перемога стала несподіваною, адже я бачила, як гарно підготувались до виступу мої подруги-фіналістки. Дуже хочу подякувати за підтримку всім своїм колегам з відділення, – сказала Юлія Гуцал одразу після того, як їй одягнули корону переможниці.

IMG 9804На думку керівника ВМКЦ ЦР полковника Олександра Завроцького, який теж палко вболівав у залі за своїх підлеглих, усі медичні сестри, які взяли участь у цьому конкурсі, вже є переможцями.

– Такі заходи дають змогу побачити, наскільки всесторонньо обдаровані наші медичні сестри. Вони не лише гарні професіонали, а й дуже творчі люди, – зауважив керівник медичного закладу.

Загалом, кожна із п'яти учасниць стала переможницею у різних номінаціях. Так, «Міс-глядацьких симпатій» та «Міс-інтелект» стала старший солдат Тетяна Селіверстова, «Міс-обдарованість» і «Міс-милосердя» – старший солдат Тетяна Кобзар, «Міс-спорт» – сержант Марія Мартиненко, а першою Віце-міс журі обрало старшого солдата Світлану Кривіцьку.

IMG 9785

Нагадаємо, що троє вінничан потрапили до 20-ки найкращих знавців Європи.

Фото: надані організаторами конкурсу


  Олександр Холява   06 трав. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення