Змагались 22 учасниці з різних регіонів України

Вінничанка здобула перемогу на всеармійському конкурсі «Берегиня в погонах»

09 червня 2018, 21:15

Змагались 22 учасниці з різних регіонів України

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінничанка здобула перемогу на всеармійському конкурсі «Берегиня в погонах»

  адміністратор   Додати коментар

У Хмільнику завершився конкурс серед жінок військових медиків «Берегиня в погонах-2018». Повідомляє Vlasno.info з посиланям на Golos.com.ua.

Перемогу в конкурсі здобула 28-річна вінничанка медична сестра відділення лікарсько-льотної експертизи ВМКЦ Центрального регіону старший солдат Світлана Кривіцька.

Звання першої віце-міс завоювала слухач Української військово-медичної академії молодший лейтенант медичної служби Вікторія Хухлей.

Як повідомляли раніше, у фінальній частині конкурсу, який проходив у місті Хмільник на Вінниччині, за почесне звання «Берегиня в погонах» змагались 22 учасниці з різних куточків України.

Це лікарі, медичні сестри, які представляють різні військово-медичні установи оборонного відомства та медичні служби бригад Збройних Сил України. Чимало з них брали участь у бойових діях на сході України, а дехто з них приїхав прямо з передової.

На різних етапах конкурсу учасниці показали свої професійні вміння з медицини, змагались у силових вправах та плаванні, співали, танцювали і, звичайно, вражали своєю красою у вечірніх сукнях.

Читайте також: Вінницькі науковці здобули перше місце за розробку унікального млина.

 

Фото: golos.com.ua

 


  адміністратор   09 черв. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення