Переможець отримає можливість розпочати власну справу без фінансових чи інших ризиків

Житель Вінниччини став найкращим українським пивоваром

02 листопада 2018, 21:12

Переможець отримає можливість розпочати власну справу без фінансових чи інших ризиків

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Житель Вінниччини став найкращим українським пивоваром

  адміністратор   Додати коментар

Барчанин Євген Вальчук став переможцем першого конкурсу українських пивоварів TopBeerStartUp. 22 дегустатори, в тому числі й експерти з Kyiv Beer Academy, одноголосно обрали Milk Red IPA, зварений Євгеном. Про це з посиланням на Бар.City, повідомляє Vlasno.info.

Євген та ще двоє українців взяли участь у фіналі конкурсу, що проходив у Львові, де на обладнанні першого заводу компанії «Перша приватна броварня» мали можливість зварити власне ексклюзивне пиво.

«Їм звичайно ж, допоможуть, проконсультують. Щоб все було абсолютно чесно, а сорт дійсно вийшов авторським, вибирати й купувати сировину фіналісти будуть самі. Їм компенсують всі витрачені на інгредієнти гроші, але категорично не будуть втручатися в рецептуру й процес варки. Це буде лише їх творчість. Якщо зварена партія крафту сподобається споживачеві, Перша приватна броварня розпочне обговорення постійної співпраці», - розповів ще до початку фіналу Андрій Мацола, засновник та співвласник компанії «Перша приватна броварня» на своїй сторінці у Facebook. І додає:

«Я впевнений, що учасники придумають унікальний сорт пива, який полюбить вся країна, і про який іноземні туристи потім писатимуть в своїх блогах і соціальних мережах, рекомендуючи його іншим мандрівникам».

Конкурс розпочався 23 липня. Усі бажаючі мали можливість заповнити анкету та описати свій рецепт пива. Саме творчість і унікальність ідеї було основним критерієм успіху пивоварів-початківців.

У фінал вийшли Олексій Ковалевський з Pine Ale, Євгеній Вальчук з Milk Red IPA, В'ячеслав Нестеренко з «Інший» IPA.

Євген варить пиво з червня 2016 року, а це 150 варок

«Створення рецепту нового пива – дуже творчий момент, можу годинами сидіти й міняти та «крутити» рецептом, щоб вийшло щось дійсно цікаве. Це, напевно, мій улюблений етап пивоваріння», – зізнається Євген на сторінці Insider Craft Hub.

Євген Вальчук став першим українським beermaster в хабі.

Переможець TopBeerStartUp отримає можливість розпочати власну справу без фінансових чи будь-яких інших ризиків.

Читайте також: Вінничанка представлятиме Україну на 29-му всесвітньому конкурсі World Miss University 2018.

 

 

Фото: barnews.city


  адміністратор   02 лист. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення