"Лісапетний батальйон" фото

На Вінниччині «Мамина піч» об’єднає Україну піснею

01 серпня 2016, 18:55

2 серпня в селі Канава Тиврівського району, відбудеться велике свято родинної пісні "Мамина піч"

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині «Мамина піч» об’єднає Україну піснею

    Додати коментар


2 серпня в селі Канава Тиврівського району, відбудеться велике свято родинної пісні "Мамина піч". Вже вкотре на Поділлі це свято об'єднає українські родини. Організатори очікують на гостей, які їдуть з усіх куточків України, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

– Це особливе свято, на якому українська пісня об'єднує на подільській землі родини із Заходу і Сходу. Цьому фестивалю вже більше десяти років, – розповідає організатор фестиваль «народний кум» Микола Янченко. – До нас послухати та поспівати рідних улюблених пісень, приїжджає дуже багато колективів. Всі вони відомі українцям. Будуть і молоді зірки, які вже відзначились у провідних талант — шоу України. Головна ідея цього свята - об'єднати за допомогою пісні всю Україну та відродити звичай співати разом з батьками біля маминої печі.

"Родзинок" на святі буде багато. Про всі сюрпризи, які приготували для гостей, організатори не повідомляють. Та наразі відомо про хедлайнерів свята "Лісапетний батальйон." Також на цей захід запрошено народного артиста України Миколу Свидюка. Приїде у село Канаву Тиврівського району і переможець Х-Фактору – Дмитро Бабак.

Запрошуємо усіх охочих вінничан завітати на свято "Мамина піч", яке відбудеться другого серпня о 18.00 у селі Канава Тиврівського району.

Фото: bershad.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення