Івана Купала у Вінниці фото

У Вінниці влаштують водяну битву з діджеями

06 липня 2017, 11:15

Масштабні гуляння влаштують у Вінниці до дня Івана Купала

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці влаштують водяну битву з діджеями

  адміністратор   Додати коментар


Масштабні гуляння влаштують у Вінниці до дня Івана Купала. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-службу Вінницької міської ради.

Уже традиційно свято проводитимуть на березі Вишенського озера 7 липня. Триватиме воно протягом восьми годин — з другої години пополудні до десятої години вечора.

Розпочнуться заходи з водяної битви за участі відомих діджеїв. Водночас для гостей свята влаштують різноманітні майстер-класи, у тому числі із плетіння купальських вінків та ліплення вареників. У спортивній зоні всі охочі зможуть зайнятись фітнесом або пограти у волейбол. Для дітей проводитимуть різноманітні конкурси.

Водолази влаштують показові виступи. Також вінничанам проведуть майстер-клас з надання першої допомоги на воді.

З четвертої години дня гостей свята розважатимуть музиканти. А завершиться все розпалюванням купальського вогнища та грандіозним фаєр-шоу.

Фото прес-служби Вінницької міської ради


  адміністратор   06 лип. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення