До Вінниці завітає «вибухова» грузинська музична суміш

«Вибуховий» гурт Mgzavrebi зіграє концерт у Вінниці

05 лютого 2018, 20:37

До Вінниці завітає «вибухова» грузинська музична суміш

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Вибуховий» гурт Mgzavrebi зіграє концерт у Вінниці

  адміністратор   Коментарі (1)

6 березня 2018 грузинський гурт Mgzavrebi зіграє у Вінниці альбом «Krebuli», про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на сторінку організатора заходу Влада Сівака у Facebook. Назва альбому в перекладі з грузинського означає «збірник», в нього увійдуть два десятка пісень з шести альбомів Mgzavrebi, написаних за одинадцять років роботи.

«Krebuli» - це «The Best Of» від Mgzavrebi, добірка пісень, які публіка любить найбільше і просить виконувати на концертах.

Mgzavrebi - вибухова грузинська музична суміш, улюблена українцями. З першого концерту в 2011 році, команда щорічно збирає аншлаги по всій країні.

У березні 2017 Mgzavrebi концертом презентували в Києві шосту за рахунком платівку «Iasamani» («Бузок»), і через рік в березні 2018, приїдуть з альбомом «Krebuli».

Інформація про гурт:

Mgzavrebi створили гурт в Тбілісі в 2006 році і сьогодні є музичним символом Грузії. Кожен, хто був очевидцем їх концертних шоу, знає, як легко музиканти стирають будь-які бар'єри між собою і глядачем, як вміють донести любов і змусити співати, танцювати і читати вірші разом з фронтменом групи Гігі Дедаламазішвілі, розуміти і відчувати кожне слово, навіть не знаючи грузинського.

Квиток можна замовити тут.

 

 

Фото: vinnitsa.karabas.com


  адміністратор   05 лют. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Також в цій категорії:  КОНЦЕРТИ

  наступна публікація У Вінниці пройде вечір джазу

  попередня публікація Євробачення у Лісабоні відбудеться на сцені у океанському стилі