Оркестр, який знає весь світ

Вінницю відвідає неперевершений симфонічний оркестр

04 жовтня 2018, 15:51

Оркестр, який знає весь світ

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницю відвідає неперевершений симфонічний оркестр

  адміністратор   Додати коментар

Двадцять другого жовтня вінничани матимуть можливість насолоджуватись концертною програмою Національного симфонічного оркестру України. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на сторінку у Facebook Вінницької обласної філармонії.

Великий концертний тур присвячений сторіччю із дня заснування оркестру.

За весь період існування оркестру довіряли вперше виконувати власні твори відомі українські класики, а також твори світових зірок сучасності.

Записи їхніх творів визнавали найкращими, вони брали участь у престижних музичних конкурсах. На протязі останніх років було записано понад 100 компакт-дисків українського та світового репертуару.

Засновник легендарного оркестру у далекому 1918 році є Гетьман Української Держави Павло Скоропадський. Саме він своїм підписом скріпив Постанову від двадцять п'ятого листопада про заснування оркестру.

Національний симфонічний оркестр гастролював у багатьох країнах світу на різних материках нашої планети.

Цієї осені він побуває в нашому місті у Вінницькому академічному музично-драматургічному театрі ім. М. Садовського. Концерт відбудеться 22 жовтня.

Читайте також: На Вінниччині відбудеться церемонія нагородження "Людина року - 2018"

 

Фото: posibnyky.vntu.edu.ua

 


  адміністратор   04 жовт. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення