Вінницькі дні моди-фото

Казкові принцеси, моделі з балаклавами та справжній фешн — стартували Вінницькі дні моди

23 жовтня 2016, 18:58

Вінницькі дні моди у Вінниці стали однією з наймасштабніших подій цієї осені

Казкові принцеси, моделі з балаклавами та справжній фешн — стартували Вінницькі дні моди

    Додати коментар


Вінницькі дні моди стали однією з наймасштабніших подій цієї осені. Дизайнери подарували вінничанам неймовірне шоу. В перший день гості побачили 6 колекцій брендів України, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Перший день показу був досить насичений подіями. Відкрила Вінницькі дні моди знаменита дизайнерка Олена Шиян. Навесні вона вже презентувала колекцію суконь, в яких відтворила образ жінки-чарівниці. Осіння колекція перевершила всі сподівання публіки. Шкіряні куртки, на яких розцвіли яскраві квіти, насичені кольори та ніжні жіночі образи, - саме такою була ця колекція. А родзинкою показу стала весільна сукня. Красуня-наречена, що тендітно йшла у червоному віночку в кінці дефіле зустріла свого чоловіка, який подарував їй квіти. Фінал показу вийшов дуже романтичним.

Вінницькі дні моди-1-фото

Одним з гостей на показі був відомий дизайнер Олександр Очеретний. Презентація його колекції у Вінниці Буде за тиждень. Цими вихідними він приймає участь у Київському показі. Але підтримати колег для нього справа честі.


– Я завжди радий підтримати колег, мені подобається цей показ. Дуже приємна атмосфера та формат події. На жаль, не встигну подивитись усі колекції, бо маю бути у Києві на показі. Але завітаю обов'язково до Світлани Теренчук. Ще не уявляю як встигну, та неодмінно приїду, - коментує Олександр Очеретний. - Мені приємно, що наші дизайнери стали відомі не лише у Вінниці, а й за кордоном. Стосовно показу хочу відзначити, що Вінницькі дні моди вже не просто подія місцевого значення. Цей проект відомий на всю Україну.

Вінницькі дні моди-2-фото

Ведучий показу Макс Шум, який вже не вперше присутній на такій події, також відзначає високий рівень організації заходу:

– Щоразу додається більше нових елементів. У кожного дизайнера є власні родзинки у постановці шоу. За 2 дні можна побачити 11 відомих брендів. Дуже важливу роль у цьому відіграла спілка дизайнерів Вінниці. Всі підтримують один одного, приймають спільні рішення. Це позитивно зобразилось на проекті. Є багато фото-зон, креативний підхід до розважальної програми.

Вінницькі дні моди-3-фото

Дизайнер Горбонос Наталя у своїй колекції акцентувала увагу на проблемах війни. Запальний гурт БлісМуд у камуфляжний костюмах та моделі з балаклавами в руках ще раз нагадали присутнім про збір коштів для бійців АТО, що лікуються у госпіталі.

Особливо запам'ятався показ весільного салону VINEYA, який презентував дитячу лінію VINEYA KIDS. У глядачів склалось враження що на показ завітали принцеси зі всіх казок світу.

– Такої краси я ще не бачила, - ділиться враженнями гостя показу Катерина. - Всі сукні просто чудові. Коли дівчатка навшпиньки ходили в чарівних сукнях, посилали повітряні поцілунки та робили реверанси, складалось враження, ніби ти в казці.

Вінницькі дні моди-4-фото

В перший день показу порожніх місць майже не було. Враження були у кожного різні, але у всіх був чудовий настрій. Взуття на платформі, трикотажні сукні, шарфи хомутом стали трендами цього сезону. Кольорами сезону “осінь-зима” стали зелений, синій та теракотовий. Квіти і вишивка гармонійно поєднались на верхньому одязі в багатьох колекціях. Тому, шановні панянки, слідкуйте за модою та будьте у завжди у тренді!

Вінницькі дні моди-5-фото

Вінницькі дні моди-6-фото

Вінницькі дні моди-7-фото

Фото: Любов Завальнюк

 


    23 жовт. 2016 Print

Розкажи друзям:
Казкові принцеси, моделі з балаклавами та справжній фешн — стартували Вінницькі дні моди
vlasno

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення