етнопоказ у Вінниці фото

Модний аншлаг: у Вінниці стартував унікальний етнофестиваль

30 жовтня 2018, 11:47

Етнопоказ ''Край•КА Design'' з шаленим успіхом провели у Вінниці

Модний аншлаг: у Вінниці стартував унікальний етнофестиваль

    Додати коментар

Позавчора у Вінниці провели етнофестиваль ''Край•КА Design''. Моделі дефілювали в одязі з елементами національного вбрання. Невелика зала "Галереї ХХІ" не змогла вмістити усіх охочих побувати на етнопоказі, багатьом довелось стояти у проходах. Отже, організатори могли переконатись, що етнофестиваль пройшов з величезним успіхом, повідомляє Vlasno.info.

etnopokaz-u-Vinnyci 1 1

– Етнофестиваль щойно започаткували. Перший показ пройшов у травні в Івано-Франківську, – розповідає організатор фестивалю Тетяна Терсенова-Заводовська. – Зрозуміли, що тема етнічного одягу користується великим попитом, і вирішили влаштувати тур містами України. Першою стала Вінниця. Багато привезли своїх дизайнерських колекцій. Але й вінницькі дизайнери нас зачарували і вразили етнічними образами своїх моделей.

За словами організаторів фестивалю, метою цього дійства є якраз можливість показати, , як правильно використовувати українські мотиви в сучасному одязі. І назва фестивалю походить від крайки — елементу жіночого одягу, який доводить багатошаровість національного українського строю. Крім того, Крайка — від словосполучення "край Карпат".

etnopokaz-u-Vinnyci 4 1

Свої неперевершені моделі одягу презентували дизайнери Ольга Стрельцова, Марія Чуднова, Людмила Бушинська, Любов Чернікова та інші. Родзинкою показу став виступ "Етномайстерні "Коло", учасниці якої ніби ще раз підкреслили глядачам неймовірну цінність давніх українських традицій. Їх неперевершений автентичний спів у супроводі старовинних національних інструментів підкорив усіх в залі.

etnopokaz-u-Vinnyci 81 1

– Дівчата настільки гармонійно вписались у етнопоказ, ніби вони самі є теж моделями. В мене досі мурашки бігають по тілу від їх пісень, – поділилась враженнями пані Валентина. – А сукні наших модельєрів переважили усі очікування. Чудовий показ, чудовий фестиваль. Українське — в тренді!

etnopokaz-u-Vinnyci 8 1

Наступний показ пройде в Івано-Франківську. І взяти у ньому участь можуть усі охочі, зазначає керівник проекту Наталія Бартків.

etnopokaz-u-Vinnyci 12 1

etnopokaz-u-Vinnyci 15 1

etnopokaz-u-Vinnyci 17 1

etnopokaz-u-Vinnyci 19 1

etnopokaz-u-Vinnyci 20 1

etnopokaz-u-Vinnyci 28 1

etnopokaz-u-Vinnyci 29 1

etnopokaz-u-Vinnyci 30 1

etnopokaz-u-Vinnyci 32 1

etnopokaz-u-Vinnyci 35 1

etnopokaz-u-Vinnyci 40 1

etnopokaz-u-Vinnyci 42 1

etnopokaz-u-Vinnyci 44 1

etnopokaz-u-Vinnyci 45 1

etnopokaz-u-Vinnyci 49 1

etnopokaz-u-Vinnyci 50 1

etnopokaz-u-Vinnyci 60 1

etnopokaz-u-Vinnyci 61 1

etnopokaz-u-Vinnyci 71 1

etnopokaz-u-Vinnyci 85 1

etnopokaz-u-Vinnyci 87 1

etnopokaz-u-Vinnyci 96 1

Читайте також: "сонячні діти" стали зірками модного показу.

Фото: Тетяна Щербатюк


    30 жовт. 2018 Print

Розкажи друзям:
Модний аншлаг: у Вінниці стартував унікальний етнофестиваль
vlasno

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення