алея писанок у Вінниці фото

Пацієнти госпіталю ветеранів війни у Вінниці розглядатимуть писанки цілий рік

01 листопада 2016, 18:40

Від сьогодні у Вінниці можна прогулятися алеєю велетенських писанок з ликами святих та сюжетами релігійних свят

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Пацієнти госпіталю ветеранів війни у Вінниці розглядатимуть писанки цілий рік

  адміністратор   Додати коментар


Від сьогодні у Вінниці можна прогулятися алеєю велетенських писанок з ликами святих та сюжетами релігійних свят, повідомляє Vlasno.info. Унікальна експозиція розташована на території Вінницького обласного клінічного госпіталю ветеранів війни, що поряд із лікарнею Ющенка.

Як повідомляв сайт Vlasno.info, автор експозиції – випускник Львівської художньої академії Вадим Мельник. Допомагали у створенні унікального проекту молодому художнику вихованці художної студії «Барви України».

Алею писанок можна буде відвідати у будь-яку пору року. Експонати хоч і розміщені просто неба, але захищені спеціальним прозорим матеріалом від впливу зовнішнього середовища.

– Алея створена для спокою душі ветерані війни та воїнів АТО, а також для жителів нашої Вінниччини, – зазначив головний лікар госпіталю Валерій Бабійчук.

Фото Людмили Мрачковської


  адміністратор   01 лист. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення