солдатська каша фото

Вінничан нагодують солдатською кашею біля унікальних радянських винищувачів

05 травня 2017, 11:18

Почастуватись солдатською кашею в музеї унікальних військових експонатів мають змогу всі вінничани

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінничан нагодують солдатською кашею біля унікальних радянських винищувачів

  адміністратор   Додати коментар


Почастуватись солдатською кашею в музеї унікальних військових експонатів мають змогу всі вінничани. У Військово-історичному музеї Повітряних сил ЗСУ влаштують день відкритих дверей. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на УНН.

Захід приурочили до 72-ї річниці з дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та Дня пам'яті та примирення.

Отож вже завтра, 6 травня, усі охочі можуть завітати у вінницький музей під відкритим небом та не лише оглянути унікальні експонати радянської авіаційної техніки та засобів протиповітряної оборони, а й спробувати справжню солдатську кашу. Нею всіх відвідувачів пригощатимуть з пів на десятої години ранку до другої години пополудні. Також з десятої ранку до пів на першої години пополудні гостей музею розважатимуть представники Центру військово-музичного мистецтва Повітряних сил ЗСУ.

Відвідати музею можна, завітавши на вулицю Стрілецьку, 105.

Фото: УНН


  адміністратор   05 трав. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення