Виставка триватиме до кінця січня

У Вінниці проходить виставка картин зроблених технікою «проклейки ниток»

17 січня 2018, 20:03

Виставка триватиме до кінця січня

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці проходить виставка картин зроблених технікою «проклейки ниток»

  адміністратор   Додати коментар


В арт-галереї «ІнтерШик» відбулось відкриття виставки живопису «Далеке і близьке», повідомляє Vlasno.info з посиланням на ilikenews.com.ua. Автор полотен, Валентин Олексюк, працює у досить цікавій техніці, що називається «проклейка ниток» і про свій вибір матеріалів та техніки він каже так:

«Вперше я побачив таке у програмі Photoshop, і мені дуже сподобалась ця рябистість, рельєфність. Звичайно, процес це досить довготривалий, адже потрібно проклеїти нитки, дати висохнути, а це займає день-два».

Дійсно, у більшості картин, представлених на виставці, за рахунок обраної майстром техніки, досить цікава текстура. Чим далі відходити від полотна, тим чіткіше та яскравіше виглядає зображене, в око впадають нові деталі та нюанси. Працює Валентин також з іншими матеріалами: серед рельєфних зображень, виконаних за допомогою «проклейки ниток», можна також побачити яскраві картини маслом.

«Дуже круто, – розповіла вінницька художниця Ірина Прокопчук, – коли поглянула спочатку, то здалось, що роботи дуже похмурі, але, придивившись, помітила, що все навпаки. Вони дуже яскраві, якось навіть зсередини яскраві».

Виставка проходитиме 16-31 січня.

Фото: ilikenews.com.ua


  адміністратор   17 січ. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення