пожежа у селі Лукашівка фото

На Вінниччині спалили мотоциклів на 200 тисяч доларів

112
06 квітня 2016, 09:37

Сьогодні близько 3-ї ночі згорів магазин-склад мото-вело-техніки у селі Лукашівка Літинського району

Vlasno.info
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині спалили мотоциклів на 200 тисяч доларів

  Vlasno.info   Коментарі


Сьогодні близько 3-ї ночі згорів магазин-склад мото-вело-техніки у селі Лукашівка Літинського району. Про це повідомляє кореспондент Vlasno.info з місця подій.

Двері до салону були зламані, в середині — обгорілі рештки мотоциклів та велосипедів, тому висувається версія підпалу. За попередніми даними, збитки оцінюються у 200 тисяч доларів.

– Виникла пожежа о 3.21, горів металевий ангар розміром 700 квадратних метрів в приватному домогосподарстві, – коментує начальник прес-служби Державної служби надзвичайних ситуацій у Вінницькій області Олександр Кутовий. – На місце подій виїхало 2 пожежних рятувальних бригади, залучено 2 одиниці техніки та 8 чоловік особового складу.

За словами Олександра Володимировича, загасили пожежу о 4-й годині. На місці працює інспектор ДСНС, причини та розмір збитків встановлюються.

– О 1.20 власник ангару, підприємець, побачив, що горить його склад техніки, викликав рятувальників, – зазначають у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції у Вінницькій області. – Поки що невідомо, які причини займання. На місці працюють фахівці, буде проведена експертиза, і за її результатами визначаться версії пожежі. Чи були зламані двері вони також з'ясують і, після встановлення попередньої причини загорання, буде прийняте рішення про відкриття кримінальної справи. 

пожежа у селі Лукашівка фотопожежа у селі Лукашівка фото

Фото Влада Боднара


  Vlasno.info   06 квіт. 2016 Друк Коментарі