ожеледиця фото

Переломи, травми, забої та одна смертельна ДТП — на Вінниччині панує ожеледиця

112
03 лютого 2017, 13:30

З вчорашньої ночі на дорогах та тротуарах Вінниччини панує ожеледиця

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Переломи, травми, забої та одна смертельна ДТП — на Вінниччині панує ожеледиця

    Коментарі

З вчорашньої ночі на дорогах та тротуарах Вінниччини панує ожеледиця, повідомляє Vlasno.Info. Скрізь на шляхах області спостерігаються налипання мокрого снігу, роблячи їх небезпечними.

Сьогодні вранці негода вже встигла наробити лиха. За повідомленням головного управління Нацполіції області в районі села Степанки, що у Мурованокуриловецькому районі, сталося ДТП за участі автобусів "Сетра" та "МАН". В результаті аварії загинув 32-річний водій "Сетри", громадянин республіки Молдова.

Трагедія сталася о шостій ранку. Приблизно в той самий час було введено обмеження для руху автобусів по всій мережі доріг загального користування Вінниччини.

А в обласному центрі всю ніч і весь ранок не припиняли роботу комунальники. Як розповіла кореспонденту Vlasno.info начальник відділу оперативного реагування "Цілодобової Варти" Вінницької міської ради Антоніна Іващук, дороги міста посипали двічі за ніч.

– Вчора вночі вісім одиниць спецтехніки двічі об'їхали та посипали дороги міста, тож зранку весь муніципальний транспорт практично в повному обсязі вийшов на маршрути,  заявила вона.  Були проблеми лише із автобусними рейсами № 27 і № 30. У першому випадку автобуси не могли піднятися під гірку наприкінці маршруту, а у другому були затримки. Дещо запізнювалися і 19-ті автобуси, що прямують на Хутори, але о 9.40 вони повністю увійшли у графік.

Однак тротуари Вінниці залишаються слизькими, що викликало різке збільшення кількості пацієнтів у травмпунктах.

– Сьогодні станом на 11.00 до нас вже поступило 28 постраждалих,  повідомила медсестра травмпункту міської клінічної лікарні швидкої допомоги №2.  Травми абсолютно різні: є і забої, і переломи, в тому числі відкриті і зі зміщенням. Є травми рук, ніг, грудної клітини, хребта. Роботи дуже багато, немає навіть вільної хвилини. Більшість постраждалих похилого віку, але є і молоді.

Страждають від не посипаних реагентами тротуарів і мешканці сусідньої Калинівки. За словами місцевої мешканки Ольги, протягом усієї зими комунальники їх майже не посипали. Палке обговорення цієї проблеми калинівчани влаштували у спільноті "Підслухано. Калинівка" у соцмережі "Вконтакте".

– Скажіть будь ласка, який стан доріг на даний момент в Калинівці?  запитав анонімний користувач мережі.

– Не знаю як дороги, а тротуари ... Хай по ним вся міська рада ходить з комунальщиками разом,  відповів йому користувач під ніком Eric fon Hurash.
ожеледиця у Вінниці фото

Vlasno.info продовжить моніторити ситуацію навколо негоди.

Фото: huezd.com.ua