пожежа в Балаклії фото

На військовому арсеналі у Балаклії вибухи лунають двічі на годину

112
24 березня 2017, 16:10

Боєприпаси на території найбільшого військового складу в Україні, на території якого вчора виникла пожежа, продовжують детонувати

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На військовому арсеналі у Балаклії вибухи лунають двічі на годину

  адміністратор   Коментарі


Боєприпаси на території найбільшого військового складу в Україні, на території якого вчора виникла пожежа, продовжують детонувати. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-службу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як повідомляють надзвичайники, вибухи з різною інтенсивністю лунають близько двох разів на годину.

Вогонь на території складу гасять співробітники спеціального підрозділу Міністерства оборони, які використовують, у тому числі, два пожежні танки. Наразі рятувальники ліквідували 16 пожеж, які виникли внаслідок детонації боєприпасів. Задля виявлення та вилучення вибухонебезпечних предметів Балаклію розбили на дев'ять секторів.

З 10-кілометрової небезпечної зони навколо складу евакуювали місцевих мешканців (жителів Балаклії та дев'яти прилеглих сіл) – усього близько 20 тисяч осіб. Частину евакуйованих тимчасово розмістили у спеціально підготовлених приміщенням шкіл, дитячих таборів та баз відпочинку.

Внаслідок надзвичайної ситуації, яка склалась у Балаклії, є постраждалі: загинула жінка 1951 року народження, жінка 1962 року народження отримала поранення.

Фото: EPA/UPG


  адміністратор   24 бер. 2017 Друк Коментарі