пожежа в Бершаді фото

«Палаюча» Бершадь: учора на Вінниччині ліквідували три пожежі

112
17 серпня 2017, 13:06

Протягом доби на Бершадщині палали будівлі та автомобіль

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Палаюча» Бершадь: учора на Вінниччині ліквідували три пожежі

  адміністратор   Коментарі

Протягом доби на Бершадщині палали будівлі та автомобіль. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-службу Головного управління ДСНС України у Вінницькій області.

Учора близько 14:30 до бершадських надзвичайників зателефонували жителі хутора Глинський та повідомили про пожежу. Рятувальники виїхали на місце пригоди, де виявили, що горить господарча будівля, площею близько 40 метрів квадратних. На щастя, уже о 15:10 пожежу було повністю ліквідовано.

Та уже о пів на десяту пожежників знову викликали. Цього разу пожежа трапилась у місті Бершадь по вулиці Ю. Коваленко. Як з'ясувалося, горів автомобіль «Audi A6». Експерти припускають, що причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки. Від вогню не вдалося врятувати сидіння автомобіля, панель приладів, задні колеса та скло автомобіля, хоча пожежу локалізували та ліквідували менш як за 10 хвилин.

Електропроводка стала причиною займання ще в одному місці того ж дня. Об одинадцятій годині вечора пожежників знову викликали. Горіла господарська будівля у селі Велика Киріївка, площею 30 квадратних метрів. Локалізувати вогонь вдалося о пів на дванадцяту, а уже через 20 хвилин повністю загасити.

На щастя, від жодної з пожеж ніхто не постраждав.

Ілюстративне фото Ольги Бунич


  адміністратор   17 серп. 2017 Друк Коментарі