Молодики побили знайомого до смерті

На Вінниччині конфлікт під час застілля переріс у бійку з жертвами

112
24 грудня 2017, 17:56

Молодики побили знайомого до смерті

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині конфлікт під час застілля переріс у бійку з жертвами

  адміністратор   Коментарі

До працівників поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки м. Гайсин, про те що вона виявила тіло 52-річного місцевого жителя. Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група виявила тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті, інформує Vlasno.info з посиланням на відділ комунікації поліції Вінницької області.

Поліцейські встановили, що напередодні у будинку він разом з товаришами розпивали спиртні напої. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку, в ході якої зловмисники завдали потерпілому удари по голові, не сумісні із життям. Пізніше у Гайсині, вжитими заходами, поліцейські встановили учасників застілля та затримали їх. Ними виявились 42, 32 та 26-річні місцеві жителі. Один з чоловіків вже мав проблеми із законом та неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Зараз зловмисники затримані в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років ув'язнення.

Фото: відділ комунікації поліції Вінницької області


  адміністратор   24 груд. 2017 Друк Коментарі