У СБУ та Генпрокуратурі про обшуки нічого не відомо

В офісі газети «Вести» проходять обшуки

112
08 лютого 2018, 10:50

У СБУ та Генпрокуратурі про обшуки нічого не відомо

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

В офісі газети «Вести» проходять обшуки

  адміністратор   Коментарі

У приміщенні редакції газети «Вести», що розташована у ТРЦ Гулівер у Києві проходять обшуки. Несподівано нагрянули співробітники Національної поліції і головної військової прокуратури. Повідомляє Vlasno.info з посиланням на "Вести".

Про це повідомила в фейсбуці головний редактор газети «Вести» і сайту Vesti-ukr.com Оксана Омельченко. «Ну все, почалося! Близько 6 ранку оточили" Гулівер ", заходять на наш поверх такі" милі "люди. Колеги з Радіо передають, що звук такий, ніби почали все трощити. Скоро починаємо на сайті онлайн. Якраз сьогодні готували до друку другу частину розслідування про Нацагентство і його друзів », - зазначила вона.

В СБУ «Українській правді» повідомили, що вони не причетні до обшуків в «Вестях». «У нас ніяких таких заходів заплановано не було. Тільки вчора відповідали на запит «Вести», що у нас немає виробництв проти журналістів», - сказала прес-секретар СБУ Олена Гітлянська.

У Генпрокуратурі теж нічого не відомо. «Якщо у нас буде інформація – ми оприлюднимо», - сказала речник генпрокурора Лариса Сарган.

 

Фото: vesti-ukr.com


  адміністратор   08 лют. 2018 Друк Коментарі