автобус у заметі фото

Ледь не спізнились на роботу: автобус з вінничанами застряг у заметі

112
20 березня 2018, 13:44

Негода лютує на Вінниччині

Євген Дрозд
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Ледь не спізнились на роботу: автобус з вінничанами застряг у заметі

  Євген Дрозд   Коментарі

Негода лютує на Вінниччині

Учора близько 5 ранку біля села Миролюбівка Піщанського району Вінниччини автобус з 15 пасажирами потрапив у сніговий замет. Автобус їхав з Миролюбівки до Ладижина з працівниками МХП " Наша Ряба", але складні погодні умови заставили їх бизько години чекати рятувальників. Про це повідомляє Vlasno.info.

– Цей робочий автобус щодня забирає людей з нашого села. Виїжджають зарання, щоб на вісім годин бути у Ладижині, – розповідають мешканці села Миролюбівка. – Цього разу, видно, на дорозі слизько було, ось і знесло автобус в кучугуру. Всі сиділи в автобусі із включеним двигуном. Бо на вулиці ж віяло дуже. Чекали рятувальників. Ті приїхали десь через півгодини.

Після прибуття рятувальної служби автобус витягнули зі снігового замету потужним тягачем. За словами місцевих мешканців, усі пасажири автобуса на роботі були вчасно.

Це не перший випадок, коли рятувальникам доводиться витягати зі снігових заметів автівки через сильну ожеледицю. ДСНС у Вінницькій області попереджає про складні погодні умови та просить без особливих потреб не виїжджати з дому.

За даними Укргідрометцентру, у Вінницькій області сильний сніг, снігові замети, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь.

Фото: dzerkalo.media


  Євген Дрозд   20 бер. 2018 Друк Коментарі