Геращенко розповів подробиці смерті Януковича-молодшого

Геращенко розповів подробиці смерті Януковича-молодшого

112
23 березня 2015, 09:30
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Геращенко розповів подробиці смерті Януковича-молодшого

  адміністратор   Коментарі


Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко із посиланням на власні джерела, розповів подробиці інциденту на озері Байкал, внаслідок якого загинув син колишнього президента України Віктор Янукович.

Згідно із повідомленням, яке нардеп виклав на своїй сторінці у соцмережі, Янукович-молодший дійсно загинув, провалившись під лід.

"Бажаючи проїхатись по поверхні замерзлого озера і полоскотати таким чином нерви, Віктор-молодший, керуючи мікроавтобусом Фольксваген Multivan, наїхав на невидимий під снігом кордон між старою та новою кригою. Машина почала провалюватися під лід, завалившись на бік на сторону водія " – йдеться у повідомленні.

Як зазначив Геращенко, п'ятеро пасажирів, який у цей час перебували в автомобілі разом з Віктором, встигли вибратись з машини.

За словами очевидців трагедії, Янукович заїхав на лід, пристебнутий ременем безпеки, і коли машина нахилилася, втратив секунди на те, щоб відстібнутися. За ці секунди водійські двері вже не могли відчинитися, оскільки опинилися придавленими між автівкою та кригою.

"Через кілька годин тіло Віктора Януковича, як повідомляє моє джерело, спливло на поверхню ополонки, що судячи з усього, говорить про те, що він зміг відстебнутися і покинути мікроавтобус, коли той йшов на дно. Але йому просто не вистачило повітря, щоб вибратись на поверхню. Та й мокрий одяг невблаганно тягнув назад – у безодню " – написав Геращенко.

За його словами те, що навколо загибелі Януковича-молодшого півдоби поширювалися суперечливі чутки, пояснюється тим, що спецслужби Росії доповіли про його загибель Путіну і чекали від нього реакції.


  адміністратор   23 бер. 2015 Друк Коментарі

Також в цій категорії:  112

  наступна публікація На Харківщині підірвали залізничну колію

  попередня публікація «Хай Бог милує!» – що робити вінничанам при обстрілах