У Гнівані машину швидкої допомоги витягали на дорогу з узбіччя

Негода на Вінниччині: ожеледиця, прориви, ДТП

112
06 грудня 2018, 13:34

У Гнівані машину швидкої допомоги витягали на дорогу з узбіччя

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Негода на Вінниччині: ожеледиця, прориви, ДТП

    Коментарі

Сьогодні у Вінниці по вулиці Князів Коріатовичів утворилась "тянучка" на дорозі. Через прорвану трубу автомобілям перекрили рух. Трапилась неприємна подія близько десятої ранку. Також чимало нещасних випадків трапилось і через погоду, повідомляє Vlasno.info.

— До нас не надходило жодного виклику щодо прорваної труби, мабуть вінничани звертались відразу на «Цілодобову варту». Взагалі, сказати, що аварії трапляються через погоду не можна. Більшість дорожньо-транспортних пригод (ДТП) трапляються через самих водіїв. За останню добу якихось надзвичайних випадків не було. Окрім вчорашнього на вулиці Київській, де постраждав пішохід. Набагато більша проблема на дорогах, яка до того є постійно, це автомобілісти напідпитку, — розповідає речниця Патрульної поліції Вінницької області Тетяна Плахотнюк.

У «Цілодобовій варті» Вінницької ради підтвердили, що на вулиці Князів Коріатовичів, дійсно, є проблема з проривом труби. Однак, інформації надати наразі не можуть.

— Причина пориву труби ще невідома. Там працюють наші працівники. І це може затягнутись навіть на цілий день, — розповідає працівниця прес-служби комунального підприємства «Вінницяоблводоканал».

За словами місцевих жителів, наразі затор поступово «розсмоктується».

— Протягом останньої доби ніяких нещасних випадків не реєструвалось. Лише вчора був випадок у Гнівані. Там автомобіль екстреної медичної допомоги з'їхав з проїжджої частини дороги через ожеледицю, — розповідає начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи Центру забезпечення діяльності Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області Олександр Кутовий.

Читайте також: У Вінниці рятувальники евакуювали людей із багатоповерхового будинку.


Фото: avtocentr.sumy.ua