Протягом вихідних до травмпункту звернулось більше сотні постраждалих

Негода на Вінниччині спричинила безліч аварій

112
11 грудня 2018, 13:34

Протягом вихідних до травмпункту звернулось більше сотні постраждалих

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Негода на Вінниччині спричинила безліч аварій

    Коментарі

На Вінниччині погода продовжує бути мінливою. Зранку туман, вдень подекуди йде мілкий дощ або мокрий сніг. На ніч все це замерзає, тому людей особливо хвилюють слизькі, як скло, дороги. Адже саме це призводить до численних травм та аварій. Щодня трапляються десятки нещасних випадків. Кореспондентка Vlasno.info. з'ясувала, яка наразі ситуація.

За словами оператора «Цілодобової варти» Вінницької міської ради Валентини, за останню добу ніяких звернень про нещасні випадки та аварії не було. Мовляв, зараз трапляються переважно дорожньо-транспортні пригоди (ДТП), тому краще дізнаватись інформацію у лікарнях та поліції.

– Зараз ситуація покращується. Однак, на вихідні звернень було чимало. В суботу до нас звернулось 112 пацієнтів, а в неділю 111. Вчора, на щастя, число зменшилось, адже травмованих були лише 78. А сьогодні вже як і зазвичай – 68-70 людей, це наша щоденна норма. Наразі, серед потерпілих що до нас звертаються, 70 відсотків якраз тих, які отримали ушкодження саме через погодні умови, – розповідає старша медична сестра травмпункту Вінницькій міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Лариса Олексіївна.

Місцеві жителі та очевидці аварій розповідають, що протягом останніх двох днів було багато нещасних випадків та особливо аварій. Наприклад, сьогодні на Хмельницькому шосе, близько восьмої години ранку, сталась ДТП. А вчора було два затори та аварія – по вулиці Князів Коріатовичів збили людину.

– Протягом вчорашнього дня і сьогоднішнього ранку, звернень як таких не було. Лише сьогодні о 05:11 ранку надійшло повідомлення з села Бірків Літинського району, що на Вінниччині. Там 24-річний водій автомобіля «Renault Megane» не впорався з керуванням, через ожеледь, та з'їхав із проїжджої частини дороги у кювет, розповідає заступниця начальника відділу агітаційно-пропагандистської роботи Центру забезпечення діяльності Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій Вінницькій області Оксана Скришевська.

За словами речниці Патрульної поліції Вінницької області Тетяни Плахотнюк, за останню добу надійшло 130 звернень. Але варто зауважити, що всі вони були різного характеру. А саме: порушення правил дорожнього руху, сімейні сварки, конфлікти, пошкодження мана, нанесення тілесних ушкоджень, грабіж, пожежа та ДТП. До того ж, грабіжників вже знайшли – один із них виявився неповнолітнім. А щодо ДТП, то їх за поточну добу було 12, однак не всі через погодні умови.

Читайте також: Україну очікує дощ з мокрим снігом.


Фото: ukrinform.ua

Також в цій категорії:  112

  наступна публікація Декілька вулиць у Вінниці відключать від водопостачання

  попередня публікація На Вінниччині у домашньої кішки виявили сказ