Протягом останнього тижня на Вінниччині трапилась численна кількість ДТП

Вантажівка на узбіччі, автівка в заметі, загибель під колесами автобуса: на Вінниччині не зменшується кількість аварій

112
20 грудня 2018, 15:51

Протягом останнього тижня на Вінниччині трапилась численна кількість ДТП

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вантажівка на узбіччі, автівка в заметі, загибель під колесами автобуса: на Вінниччині не зменшується кількість аварій

    Коментарі

На Вінниччині за останні кілька днів сталось чимало аварій. Як з'ясувалось, причиною більшості із них стала несприятлива погода. Однак деякі трапились і через власну неуважність водіїв, повідомляє Vlasno.info.

Наприклад, вчора було чимало дорожньо-транспортних пригод на вулицях Пирогова, Максима Шимка, Першотравнева та Привокзальна. Внаслідок аварій утворились затори. Також трапилось ДТП на повороті з Барського шосе в сторону Келецької, біля Західного автовокзалу, по Хмельницькому шосе, а поблизу міста Погребище вантажівка з'їхала з дороги. А сьогодні, близько 12-ї години сталась аварія на вулиці 600-річчя.

Окрім дрібних аварій сталось і трагічне ДТП поблизу села Березино, яке розташоване у Вінницькому районі. Як повідомили у Національній поліції у Вінницькій області, трапилось нещастя о 01:40 за участі рейсового автобуса «Setra» та пішохода. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув 27-річний житель Полтавської області. Однак за словами 61-річного водія, чоловік несподівано вибіг на дорогу, тому автобус не встиг загальмувати.

— За останню добу, а саме вчора о 16:30, було лише одне звернення. Поблизу села Ведмеже Вушко, яке розташоване у Вінницькому районі, у снігових заметах застряг автомобіль. Більше подібних звернень до нас не надходило. А щодо пунктів обігріву, наскільки мені відомо, вони є. Але саме мобільних ще немає. Тому що до нас мають звернутись органи державної влади, і лише тоді ми маємо право їх встановлювати, — розповідає заступниця начальника відділу агітаційно-пропагандистської роботи Центру забезпечення діяльності Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій Вінницькій області Оксана Скришевська.

Тому водіїв закликають бути максимально уважними на дорогах, а пішоходів — дивитись по сторонам, особливо в негоду.

Читайте також: Слизька дорога та прорвані труби – на Вінниччині знову аварійні ситуації.


Фото: взято зі спільноти «ДКВ ДТП/затори Вінниця» у соцмережі Telegram.