Нещастя сталось серед білого дня

Масове вбивство у Вінниці: загинула майже вся родина

112
31 грудня 2018, 20:03

Нещастя сталось серед білого дня

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Масове вбивство у Вінниці: загинула майже вся родина

    Коментарі

Сьогодні, напередодні Нового року, вінничан сколихнула жахлива новина. Як виявилось, у нашому місті серед білого дня вбили майже усю сім'ю. Трапилось нещастя близько 15:00 у мікрорайоні «Академічний», повідомляє Vlasno.info.


У цей святковий день здавалось би ніщо не може віщувати біди. Однак, для однієї вінницької сім'ї сьогоднішній день став трагічним. Близько 15-ї години до поліції надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги про масове вбивство. У ньому зазначалось, що трагедія сталась у місті Вінниця, а саме у мікрорайоні «Академічний».


— У квартирі було виявлено тіла двох жінок та семирічного хлопчика без будь-яких ознак життя. А також трирічну дівчинку із тілесними ушкодженнями в області голови, яка, на щастя, жива. Її госпіталізували до реанімації. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група поліції, — розповідає керівниця відділу комунікацій Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Анна Олійник.


Містом почали поширюватись найрізноманітніші чутки. Хтось гадає, що це могло бути пограбування зі спротивом, а деякі, що це не звичайне вбивство, а скоріш за все якась помста.

Також вінничани подейкують, що від побаченої «картини» один із працівників поліції втратив свідомість. Однак самі правоохоронці цього не коментують.


За попередньою інформацією, чоловік вийшов з дому, щоб купити своїй родині подарунки на Новий рік. Але коли повернувся в квартиру, то від жаху не повірив власним очам.


За словами працівників Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, швидку медичну допомогу викликав вінничанин, який власне і повідомив про виявлене вбивство свої рідних. Він знайшов мертвими 63-річну матір, 30-річну дружину та 7-річного сина. Серед потерпілих вдалось вижити лише 3-річній доньці, за життя якої наразі борються лікарі.


Наразі за даним фактом відкрити фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство кількох людей). За такий злочин передбачено покарання у вигляді довічного позбавлення волі.


Читайте також: Молоду жінку застрелили на світанку неподалік залізничного вокзалу.



Фото: spec-kor.com.ua