Вінниця у полоні негоди фото

«Вінниччина в епіцентрі циклону» – начальник Служби автомобільних доріг

112
23 січня 2019, 13:55

Сильний снігопад, затори та ДТП: Вінниччина опинилась в полоні негоди

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Вінниччина в епіцентрі циклону» – начальник Служби автомобільних доріг

    Коментарі

Сьогодні Вінницька область опинилась "в полоні" негоди". Сильний снігопад не припиняється ще з ночі. І хоч задіяна вся снігоприбиральна техніка, повноцінно працювати вона не встигає. Отже, з самого ранку у Вінниці утворювались великі затори, сталося безліч ДТП. А на Вінниччині обмежили рух транспорту на двох ділянках міжнародних трас, повідомляє Vlasno.info.

Vinnycya-u-poloni-negody-3 1

– Зранку, коли всі їхали на роботу, у Вінниці утворилось три величезних затори. Перший — по Хмельницькому шосе від вулиці 600-річчя до "Книжки", другий — по вулиці Лебединського, третій — по вулиці Магістратській. Там у "ямі" на Лесі Українки сталася потрійна ДТП, тому із Магістратської туди не могли з'їжджати. Ми передали у "Цілодобову варту", що там потрібно підсипати дорогу на підйомі. Але, на жаль, не можемо побачити, чи все виконано, тому що там камер немає. Напевне, все гаразд, бо більше скарг не надходило, – розповідає прес-секретар "Муніципальної поліції " Вінницької міськради Наталія Дика. – Крім того, близько 12-ї був затор на Київському мосту. Біля "Кумбар" "Ланос" трохи "підбив" тролейбус. Транспорт став. Наразі все гаразд, проїзд по мосту вільний.

Vinnycya-u-poloni-negody-5 1

Vinnycya-u-poloni-negody-2 1

Пані Наталія зауважує, що раз по разу трапляються ДТП, тому знову можливі затори.

– Вінниччина сьогодні опинилась у центрі циклону. Він вже почав зміщуватися у бік Кіровоградської області. Очікуємо, що до 22-ї години сніг у Вінницькій області припиниться, – говорить начальник Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігор Корольчук. – Працює 160 одиниць снігоочисної техніки. Коли припиниться сніг, будемо посипати дороги. Наразі обмежено рух на двох ділянках дороги, адже там на спусках-підйомах застрягали вантажівки.

Vinnycya-u-poloni-negody-4 1

Цю інформацію підтверджує начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи Державної служби з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області Олександр Кутовий:

– Через складний відрізок траси на підйомі біля села Вища Кропивна Немирівського району кілька вантажівок перекрили рух транспорту. Отже, рятувальників викликали відбуксирувати ці фури. Схожа ситуація була у Шаргородському районі. Було також кілька ДТП, але наразі ситуація контролюється.

Читайте також: вінничан евакуювали через пожежу.

Фото із соцмереж, Тетяна Щербатюк

Також в цій категорії:  112

  наступна публікація Понад тисячу людей травмувалися у Києві

  попередня публікація 30 вінничан евакуювали через пожежу у багатоповерхівці