Мати в цей час носила банки до сусідки

На Вінниччині сестрички підпалили диван, на якому гралися: діти в реанімації

112
29 липня 2020, 10:47

Мати в цей час носила банки до сусідки

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині сестрички підпалили диван, на якому гралися: діти в реанімації

    Коментарі

Граючись із вогнем, дві сестрички у селі Сподахи Немирівського району близько 20.00 години підпалили диван та дитяче ліжко. Дим із вікна палаючого будинку побачив сусід й сказав про це матері. Вона в цей час консервувала огірки й носила банки, повідомляє Vlasno.info.

Мати відразу кинулась рятувати дітей із задимленого будинку. В цей час сусіди викликали рятувальників та швидку медичну допомогу.

Як розповів селищний голова Юрій Маліночка, у кімнаті, де йшов дим, гралися дві сестрички віком двох та чотирьох років.

"Вся кімната була задимлена. Матір сама винесла дітей. Їх вчора забрала "швидка", вони були при свідомості. Малеча отруїлася чадним газом і зараз перебувають у реанімації. Мама не постраждала, тільки пережила шок. За її словами, не знає, що сталося. Припускає, що діти гралися з сірниками", – розповіла фельдшерка Валентина Олексіївна.

Вогонь не встиг перекинутися на стіни. Постраждав лише диван та дитяче ліжечко. Рятувальники тліючі предмети відразу винесли на двір.

"У них є батько, але він з ними то живе, то не живе. Їх бабуся знаходиться у неврологічному інтернаті", – додав селищний голова Юрій Маліночка.

Фото: з відкритих джерел