викрадення фото

Викрадачі студента-айтішника з Вінниці розгулюють на волі

07 травня 2016, 15:45

Зловмисники не хочуть сидіти вдома

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Викрадачі студента-айтішника з Вінниці розгулюють на волі

    Коментарі


Зловмисники не хочуть сидіти вдома

Поліція вдруге шукає підозрюваних у викраденні 19-річного студента-айтішника з Вінниці, повідомляє Vlasno.info.

Нагадаємо, четверо молодиків затримали за підозрою у викраденні студента одного з вінницьких вишів на початку березня. Тоді ділки силоміць затягнули хлопця в автомобіль БМВ і завезли в заміський готель, де залякували і погрожували, вимагаючи викуп за його звільнення. За повернення хлопця рідні мали заплатити мільйон гривень. Проте завдяки смс-ці, яку хлопець встиг відправити рідним, спроба вимагателів виявилась невдалою. Правоохоронці затримали зловмисників на гарячому. Однак сьогодні вони знову на волі. Їх неодноразово бачили на Вінниччині.

Як підозрювані у скоєнні резонансного злочину опинилися на вулиці, розповіла старший інспектор відділу комунікацій Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Ірина Добровольська.

За її словами, підозрювані були заарештовані. На час досудового розслідування суд застосував до них запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Згодом суд змінив запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт.

– Проте коли працівники поліції прийшли один, два, три рази додому до цих осіб, то побачили, що троє з них порушують встановлений судом порядок, – зазначила Ірина Добровольська. – Тоді як вони мали не покидати свого помешкання.

За словами старшого інспектора відділу комунікацій, після того, як поліція з'ясувала цей факт, звернулась знову до суду з вимогою змінити запобіжний захід і заарештувати молодиків.

– Однак цього разу доводиться вживати заходів, щоб заарештувати цих осіб, – каже Ірина Добровольська.

Наразі досудове розслідування триває.

Фото: bc-like.com

Також в цій категорії:  КРИМІНАЛ

  наступна публікація На вінницькому цвинтарі загинула людина під час провід

  попередня публікація Поліція шукає зниклих дельфінів