Олег фото

«Коханий, дихай!» – 20-річний гайсинчанин після побиття помер на руках у своєї дівчини

28 вересня 2016, 16:05

Після публікації про вбивство юнака у Гайсині Vlasno.info вдалося зв'язатися з дівчиною загиблого, яка була свідком усіх подій

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Коханий, дихай!» – 20-річний гайсинчанин після побиття помер на руках у своєї дівчини

    Коментарі


Після публікації про вбивство юнака у Гайсині Vlasno.info вдалося зв'язатися з дівчиною загиблого, яка була свідком усіх подій. Вона погодилась назвати своє ім'я та прізвище та заявила, що дуже сподівається, що покарання понесуть усі молоді люди, які все бачили, але не втрутились і не допомогли. Проте, з'ясувалось, що удари наносив один хлопець, а не п'ятеро, як раніше повідомив Vlasno.info місцевий мешканець. 

– Ми просто гуляли з Олегом, йшли до магазину купити води,  згадує події 25 вересня Анна Машталер.  Раптом біля нас зупинилась машина, з неї вискочив хлопець і пішов до нас. Хтось з машини гукнув до нього: "Не зачіпай його, він з дівчиною", але той мовчки, з розмаху, вдарив Олега в голову. Удар прийшовся майже у скроню, на брові одразу вискочила ґуля розміром з горіх, око запливло. Не встиг Олег оговтатись від першого удару, як той хлопець вдарив його в груди. Олег захрипів і впав. Носом і ротом в нього пішла кров. Тим часом з машини вийшли ще троє. Ще один залишився сидіти спереду на пасажирському сидінні. Я кинулась до Олега, взяла його голову собі на коліна, щоб він хоч кров'ю не захлинувся. Але в нього вже почали синіти губи. Я кричала: "Коханий, дихай!", але Олег почав втрачати свідомість.

Мати загиблого Олена Володимирівна сказала, що Анна і Олег зустрічались три роки. Наступного року планували зіграти весілля.

– Всі хлопці стояли біля нас і просто дивились. У кожного була пляшка пива в руках. Я кричала, щоб допомогли, щоб викликали швидку, а ті глузували, що Олег посинів від холоду,  продовжує Анна.  А той, що бив, вдарив Олега, коли він вже майже без ознак життя був, в область сонячного сплетіння. Я знову кричала: "Не треба, не бийте!" То той ще й на мене замахнувся. Але почулась сирена швидкої допомоги. Двоє зразу пішли в машину, в тому числі той, що бив. А двоє почали лити пиво на обличчя Олегу і змивати кров. Потім потягли його в кущі. Я благала не чіпати його, не рушити з місця, поки лікарі його не оглянуть. Але ті не слухали, тягли далі. Лікарі потім сказали, що Олег на той момент вже був мертвий. Скоріш за все, крововилив у мозок стався після першого удару.

Дівчина припускає, що швидку викликали свідки події, які стояли трохи далі від місця події, на зупинці. Згодом приїхала ще одна карета швидкої допомоги.

– Другу швидку, напевне, викликали жителі будинків, біля яких все сталося. Свідків багато, їх номери телефонів записані у журналі станції швидкої допомоги. І поліція може посилатись не тільки на мої свідчення,  наголошує Анна.  Це так залишати не можна. Молодого хлопця вбили, знущались над тілом, а притягують до відповідальності тільки одного.

Анна розповідає, що Олег першим ніколи не розпочинав бійку, але за себе постояти міг. Вдома у нього навіть була боксерська груша, і час від часу він боксував. Каже, що і в цьому випадку міг би себе захистити, якби перший удар не отримав зненацька.

– Пізніше я дізналась, що той хлопець бив Олега тому, що Олег буцім-то колись побив його товариша. Але ми з Олегом знали про всі кроки один одного, і мені б було відомо про це. А такого не було, я точно знаю,  запевняє вона.

Мати Олега зауважила, що вимагатиме засудити по максимуму винного у смерті свого сина.

Олег один місяць не дожив до свого 21-річчя.

Нагадаємо, мати загиблого три роки "вибиває борг" з убивці сина.


Фото зі сторінки Анни Машталер у соцмережі ВКонтакті