землі фото

Чиновники прикордонного міста на Вінниччині передали в оренду землю неіснуючому підприємству

28 листопада 2016, 19:02

Рішення про передачу земельної ділянки неіснуючому на момент його прийняття підприємству прийняли посадовці Могилева-Подільського

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Чиновники прикордонного міста на Вінниччині передали в оренду землю неіснуючому підприємству

  адміністратор   Коментарі


Рішення про передачу земельної ділянки неіснуючому на момент його прийняття підприємству прийняли посадовці Могилева-Подільського. Відведенню землі завадила прокуратура. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-службу прокуратури Вінницької області.

У вересні цього року один з органів місцевого самоврядування незаконно скасував рішення про надання дозволу Ямпільському міжрайонному управлінню водного господарства на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення їм земельної ділянки під розташування меліоративних систем. Натомість посадовці надали дозвіл на розробку проектної документації щодо відведення вказаної ділянки, з подальшим взяттям її в оренду, неіснуючому на момент прийняття рішення підприємству для будівництва розважального закладу.

Оскільки такі дії порушують економічні інтереси держави, прокуратура подала позов до суду для скасування зазначених рішень.

Додамо, що на даній земельній ділянці розташована інженерна інфраструктура меліоративних систем на річці Дністер. Від її використання залежить робота Серебрійської міжгосподарської зрошувальної системи, та відповідно — полив сільськогосподарських земель площею понад 1000 гектарів.

Ілюстративне фото: oblwodgosp.gov.ua


  адміністратор   28 лист. 2016 Друк Коментарі