вандалізм на кладовищах фото

Шаргородські вандали влаштували бізнес на могильних огорожах

29 грудня 2016, 20:10

Вчора у Шаргороді поліцейські затримали на гарячому викрадачів металевих огорож з могил, повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Шаргородські вандали влаштували бізнес на могильних огорожах

  адміністратор   Коментарі


Вчора у Шаргороді поліцейські затримали на гарячому викрадачів металевих огорож з могил. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на відділ комунікації поліції Вінницької області.

Ними виявилися місцеві жителі. Дві жінки і чоловік, всі віком від 24 до 33 років, вже не вперше вчиняли крадіжки з кладовищ Шаргородського району.

Підходящі огорожі вандали підшукували вдень, а ввечері викрадали і перевозили на автомобілі «ВАЗ 2106». Елементи могильних огорож здавали на металобрухт. Зловмисники стверджували, що таким чином заробляють собі на життя.

Як з'ясували правоохоронці, чоловіка вже притягували до кримінальної відповідальності. Цього разу він залучив у кримінальний "бізнес" і своїх знайомих.

Наразі поліцейські відпрацьовують отриману інформацію та перевіряють зловмисників на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 297 КК України (наруга над могилою). Санкція статті передбачає покарання до п'яти років позбавлення волі.

Фото: vn.npu.gov.ua


  адміністратор   29 груд. 2016 Друк Коментарі