розбій фото

За викрадення автівки та пограбування будинку двом вінничанам «світить» в'язниця

17 березня 2017, 11:10

Вінницькі правоохоронці розкрили розбійний напад, що стався в області наприкінці листопада минулого року

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

За викрадення автівки та пограбування будинку двом вінничанам «світить» в'язниця

  адміністратор   Коментарі


Вінницькі правоохоронці розкрили розбійний напад, що стався в області наприкінці листопада минулого року. Про це кореспондент Vlasno.info повідомляє, посилаючись повідомлення прес-служби Вінницької обласної прокуратури.

Протягом чотирьох місяців слідчі разом з працівниками карного розшуку та прокуратури працювали над зібранням достатньої кількості доказів для обґрунтованої підозри двох вінничан у розбої.

Наприкінці листопада 2016 року у Барському районі до помешкання жінки вдерлися двоє чоловіків, які погрожували їй ножем. Застосовуючи насильство, нападники побили постраждалу та винесли з її помешкання побутову техніку, ювелірні вироби та гроші. Окрім того, вони заволоділи транспортним засобом.

На сьогоднішній день зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 187 та ч. 3 ст. 289 КК України. за ці злочини законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Також обговорюється питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Фото: nikpravda.com.ua


  адміністратор   17 бер. 2017 Друк Коментарі