п'яна бійка фото

Насвяткувалися: на Вінниччині бійка нетверезих братів завершилися сімейною драмою

10 травня 2017, 19:18

У селі Писарівка (Вінницький район) під час тривалих вихідних бійка двох нетверезих братів завершилася для молодшого реанімацією, а для старшого арештом

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Насвяткувалися: на Вінниччині бійка нетверезих братів завершилися сімейною драмою

  адміністратор   Коментарі


У селі Писарівка (Вінницький район) під час тривалих вихідних бійка двох нетверезих братів завершилася для молодшого реанімацією, а для старшого арештом.

Як повідомляє Vlasno.info із посиланням на відділ комунікації поліції Вінницької області, інцидент стався ще ввечері 7 травня. Тоді у 25-річного потерпілого стався конфлікт з матір'ю. Чоловік, перебуваючи на підпитку, вимагав у жінки гроші на алкоголь та цигарки. Це було не вперше, і матір поскаржилась старшому 32-річному сину, який проживає у іншій частині будинку. Пояснювати брату, що матір не можна ображати, старший (також нетверезий) вирішив за допомогою кулаків, вдаривши його двічі у голову. Наступного дня потерпілому стало погано і він втратив свідомість. У непритомному стані його привезли до лікарні із переломом щелепи, а також забоєм головного мозку та тім'яної ділянки голови.

Молодший брат досі без свідомості знаходиться у реанімації, а проти старшого вже відкритое кримінальне впровадження. Тепер йому загрожує до 8 років позбавлення волі за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Нагадаємо: минулого тижня у Комарівцях Барського району п'яний чоловік на смерть забив товариша по чарці.

Фото: Волинські Новини


  адміністратор   10 трав. 2017 Друк Коментарі