побиття фото

На Вінниччини негостинні господарі хотіли вбити і закопати свою гостю

12 травня 2017, 20:13

На Вінниччині співмешканці до напівсмерті забили жінку, яка прийшла до них у гості

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччини негостинні господарі хотіли вбити і закопати свою гостю

  адміністратор   Коментарі


На Вінниччині співмешканці до напівсмерті забили жінку, яка прийшла до них у гості. Про це повідомляє Vlasno.info із посиланнями на відділ комунікації поліції Вінницької області.

Злочин стався вчора у Могилів-Подільському, в одній із квартир по вулиці Пушкінській. За інформацією правоохоронців, 41-річна потерпіла в той день гостювала у 63-річної власниці квартири та її 35-річного цивільного чоловіка. Трійця активно розпивала спиртні напої, і, як нерідко буває, справа дійшла до сварки. Господарка почала бити гостю, її чоловік вирішив не стояти осторонь і приєднався до побиття. Все це відбувалося у присутності сина підозрюваної.

В результаті побоїв потерпіла у дуже важкому стані потрапила до лікарні, медики намагаються її врятувати.

Злочиниця ж, як з'ясувалося, раніше вже бувала у місцях позбавлення волі. в 2005 році вона до смерті побила свою товаришку та сховала тіло у груді каміння. Звільнившись з в'язниці умовно-достроково, у 2014 році - побила сусіда та вийшла з в'язниці лише три тижні тому. Цивільний чоловік затриманої ніколи не мав проблем з законом.

Зловмисники зізналися, що планували вивезти свою жертву за місто, добити і закопати тіло. Однак, сусіди почули крики жінки і вчасно викликали поліцію.

Тепер негостинним господарям "світить" до 8 років тюрми за нанесення умисних тілесних ушкоджень.

Фото: "Укрінформ"


  адміністратор   12 трав. 2017 Друк Коментарі