психотропи у вигляді "Посіпак" фото

Небезпечні «Посіпаки»: Вінниця стала «вузловим центром» постачання психотропів

02 червня 2017, 20:00

У Вінниці діяв канал постачання небезпечних психотропних речовин

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Небезпечні «Посіпаки»: Вінниця стала «вузловим центром» постачання психотропів

  адміністратор   Коментарі


У Вінниці діяв канал постачання небезпечних психотропних речовин. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-службу прокуратури Вінницької області.

Злочинну групу з трьох осіб, які налагодили постачання наркотичних речовин з-за кордону викрили вінницькі правоохоронці. До угрупування входили двоє вінничан та один мешканець Києва.

Киянин замовляв з Нідерландів небезпечні психотропи MDMA (метилендіоксиметамфетамін, більше відомий як "екстазі") у вигляді пігулок із зображенням відомих героїв мультфільму "Посіпаки". Пігулки приходили на поштову скриньку у Вінниці, звідки інші правопорушники забирали їх та розповсюджували. Правопорушники намагались максимально убезпечити себе: наркотики переправляли через митний кордон у чорному запаяному поліетиленовий пакеті, а абонентську скриньку у Вінниці зареєстрували під вигаданим прізвищем.

Втім, контрабанду у вигляді 103 небезпечних пігулок перехопили правоохоронці. Наразі затримали двох правопорушників, причетних до злочинної схеми. Слідство триває, інших членів угрупування встановлюють.

За контрабанду особливо небезпечних психотропів злочинцям загрожує до десяти років в'язниці з конфіскацією майна.


  адміністратор   02 черв. 2017 Друк Коментарі