Ганна Давиденко та Наталя Панчук фото

Вінницькій депутатці-опозиціонерці «шиють» кримінал

28 серпня 2017, 14:05

Депутатці Вінницької міської ради Ганні Давиденко вручили підозру у скоєнні кримінального злочину

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницькій депутатці-опозиціонерці «шиють» кримінал

    Коментарі


Депутатці Вінницької міської ради Ганні Давиденко вручили підозру у скоєнні кримінального злочину, повідомляє Vlasno.info.
Про це вона повідомила на своїй сторінці у фейсбук.

– Сьогодні у мене з'явився ще один атрибут справжнього опозиційного неугодного владі політика України. Мені вручили підозру у скоєнні кримінального злочину. Знаю, що влада дала вказівку і проти мене готується ще й друга справа. Методи політичної боротьби з часів СРСР не змінились, – пише Ганна Давиденко.

Нагадаємо, бійка між депутаткою Ганною Давиденко і Наталією Панчук сталась посеред робочого дня у міській раді наприкінці квітня.

Після інциденту Наталію Панчук, яка скаржилась на сильний головний біль, запаморочення, із високим тиском доправили до лікарні. Згодом вінницькі ЗМІ писали, що у депутатки діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку.

Ганні Давиденко зовсім зле стало надвечір після сутички. Спеціалізовану медичну допомогу їй надавали у кардіологічному відділенні, де вона провела кілька днів. Лікарі діагностували в пацієнтки забій грудини.

Обидві обраниці подали заяви до поліції.

За словами адвоката Ганни Давиденко Віталія Корпала, наразі відкрито два провадження. В одному з них потерпілою є Наталія Панчук, в іншому – Ганна Давиденко.

Він також зауважив, що провадження може бути закрите в тому випадку, якщо інша сторона забере заяву.

Наразі пані Панчук свою заяву не забрала. Не забирає свою заяву з поліції і пані Давиденко.

Натомість депутатки доводитимуть, що пошкодження заподіяли саме ті особи, яких вони вказали у своїх заявах до поліції.

На жаль, почути думку депутатки Наталії Панчук або її представника Vlasno.info не вдалось. На телефонні дзвінки з редакції вона не відповіла. Втім, редакція завжди готова висвітлити її точку зору.

Фото: glavcom.ua