Пограбування у Стрижавці фото

Отруїли собаку, зв'язали свідка — на Вінниччині грабіжники проникли в дім бізнесменів

27 серпня 2017, 12:27

Зловмисників зловили того ж дня

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Отруїли собаку, зв'язали свідка — на Вінниччині грабіжники проникли в дім бізнесменів

  адміністратор   Коментарі

Справжній трилер розвернувся у селі Стрижавка під Вінницею: поки господарі-підприємці поїхали на відпочинок за кордон, до їхнього помешкання забралися злодії, повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-службу обласної Нацполіції.

пограбування у Стрижавці-3

Більше того: вочевидь, зловмисники планували пограбування заздалегідь, адже до будинку прийшли підготовленими, - з отруєним фаршем для собаки. Нейтралізувавши таким чином "охоронця", вони пробралися до будинку через вікно. У помешканні була лише одна жінка — родичка господарів, яка наглядала за помешканням, поки ті були у відпустці. Від шуму вона прокинулася.

пограбування у Стрижавці-4

Двоє зловмисників почали погрожувати їй ножем, зв'язали та стали вимагати грошей. Зрозумівши, що нічого від неї не доб'ються, вони покинули її у кімнаті. Поки злодії шукали гроші та цінності, жінці вдалося звільнитися та вибратися з будинку. Вона побігла до сусідів, а ті натиснули на тривожну кнопку та викликали поліцію.

пограбування у Стрижавці-2

Грабіжники забрали із собою сейф господарів будинку, з яким правоохоронці їх невдовзі і затримали. Зловмисниками виявились 29-річний вінничанин та 27-річний житель Чернівецької області. Їм загрожує до 15 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Теплицькому районі син зарізав матір через побутову сварку 

Фото: vn.npu.gov.ua


  адміністратор   27 серп. 2017 Друк Коментарі

Також в цій категорії:  КРИМІНАЛ

  наступна публікація На Вінниччині здійснили збройний напад на заправку

  попередня публікація На Вінниччині син зарізав рідну матір