На Вінничині викрито військовослужбовця Збройних Сил України на збуті боєприпасів

На Вінниччині викрили продавця боєприпасів

18 жовтня 2017, 11:21

На Вінничині викрито військовослужбовця Збройних Сил України на збуті боєприпасів

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині викрили продавця боєприпасів

  адміністратор   Коментарі

Працівниками військової прокуратури 17 жовтня Вінницького гарнізону Центрального регіону України під час здійснення контролю за вчиненням злочину у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального Кодексу України, спільно з оперативними співробітниками Управління Служби безпеки України у Вінницькій області під час збуту боєприпасів та вибухових речовин, викрито військовослужбовця Збройних Сил України прапорщика А.

Близько 21:00 год. в ході проведення оперативними співробітниками Управління Служби безпеки України у Вінницькій області (на підставі постанови прокурора негласної слідчої (розшукової) дії – контролю за вчиненням злочину у формі оперативної закупки), задокументовано факт збуту прапорщиком А. набоїв калібру 5,45 мм. у кількості 263 шт., а також саморобного вибухового пристрою, з метою подальшого застосування цих небезпечних боєприпасів проти громадян.

Наразі військовою прокуратурою Вінницького гарнізону Центрального регіону України проводяться першочергові слідчі дії, військовослужбовця Збройних Сил України затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вирішується питання про обрання запобіжного заходу під час досудового розслідування у кримінальному провадженні.

фото https://topwar.ua


  адміністратор   18 жовт. 2017 Друк Коментарі