Про функціонування цього центру на території державної влади, місцевого самоврядування відомо не було

У Миколаєві викрили підпільний реабілітаційний центр

10 грудня 2017, 11:30

Про функціонування цього центру на території державної влади, місцевого самоврядування відомо не було

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Миколаєві викрили підпільний реабілітаційний центр

  адміністратор   Коментарі

У Миколаєві правоохоронці викрили псевдо-реабілітаційний центр, де утримували алко- та наркозалежних, повідомляє Vlasno.info із посиланням на відділ комунікації поліції Миколаївської області.

До відділу поліції у Миколаївській області звернулась місцева мешканка із заявою про те, що її намагались помістити в один із реабілітаційних центрів проти її волі.

Правоохоронці з'ясували, що так званий курс реабілітації у зазначеному центрі проходять близько 15 громадян, які страждають алкогольною та наркотичною залежністю. Серед них виявлено 17-річного хлопця, який стверджує, що його утримуються проти його волі.

Встановлено, що вказаний заклад створений групою осіб, які за тримання громадян проти їх волі отримували щомісячну плату у розмірі 3000 гривень та більше від родичів. Сума сплати залежала від ступеню тяжкості «пацієнта».

Зі слів потерпілих, їм забороняли виходити на свіже повітря без нагляду, користуватись засобами зв'язку, змушували читати релігійну літературу та безкоштовно працювати на підприємстві вантажниками, куди їх доставляли щодня.

Наразі триває досудове розслідування.

 

Фото: mk.npu.gov.ua


  адміністратор   10 груд. 2017 Друк Коментарі