Прикордонники виявили незаконне вивезення готівки

З пакунками до Польщі: сотні тисяч фунтів та злотих ледь не вивезли двоє мешканців Франківська

17 грудня 2017, 08:30

Прикордонники виявили незаконне вивезення готівки

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

З пакунками до Польщі: сотні тисяч фунтів та злотих ледь не вивезли двоє мешканців Франківська

  адміністратор   Коментарі

Прикордонники відділу «Шегині» попередили приховане перевезення через кордон понад 100 тисяч британських фунтів стерлінгів та майже 400 тисяч польських злотих, інформує Vlasno.info з посиланням на прес-центр Держприкордонслужби України.
16 грудня, в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Шегині», що на українсько-польському кордоні, прикордонники разом з працівниками фіскальної служби запобігли незаконному вивезенню з України чималої суми готівкових коштів.
В ході огляду автомобіля «Мерседес», яким слідували до Польщі двоє громадян України, мешканці Івано-Франківська, 1980 та 2001 років народження, у прикордонника виникли сумніви, щодо відсутності не декларованих товарів та предметів у автомобілі. Враховуючи аналіз ризиків, охоронці кордону ініціювали проведення поглибленої перевірки транспортного засобу.
Під час спільної зі співробітниками Служби безпеки України та митниками перевірки, серед багажу у салоні автівки в особистих речах подорожуючих було виявлено пакунки із іноземною готівкою.

Наразі триває розбір цього факту.

Фото: прес-центр Держприкордонслужби України


  адміністратор   17 груд. 2017 Друк Коментарі