Затримання відбулося у м. Вишгород

Кримінального авторитета затримали і депортували потягом «Київ-Москва»

26 лютого 2018, 13:05

Затримання відбулося у м. Вишгород

Євгенія Павленко
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Кримінального авторитета затримали і депортували потягом «Київ-Москва»

  Євгенія Павленко   Коментарі

Іноземця затримали у м. Вишгород співробітники Управління карного розшуку поліції Київщини спільно з колегами з Департаменту карного розшуку Нацполіції України, у рамках проведення загальнодержавних профілактичних заходів «Мігрант». Про це повідомляє Vlasno.info за інформацією прес-центру Національної поліції.

Ним виявився 56-річний громадянин Російської Федерації Домбаєв Заур Зеліхманович, який проживав на території України без дозвільних документів та являвся членом незаконних збройних формувань.

За словами слідчих Національної Поліції він був не тільки провідним членом незаконних збройних формувань, а розвивав кримінальні традиції, ідеї, погляди з метою залучення до злочинної діяльності молоді. Також матеріально підтримував «матеріально» засуджених та звільнених з місць позбавлення волі людей для розвитку своєї мережі.

zatrymannia-rosijanyna-1

— Такі дії дуже дестабілізують та негативно впливають на криміногенну обстановку, популяризують злочинну діяльності та зневагу до закону, — коментує подію незалежний офіцер-психолог правоохоронців.

Вишгороським РВ УМДС в Київській області ДМС України прийнято рішення примусово видворити нелегала з забороною в'їзду на територію України упродовж 3-х років. Чоловіка депортовано в Росію 23 лютого потягом "Київ-Москва".

Читайте також: нещодавно на Київщині жінка стала жертвою грабіжника, з яким познайомилася на сайті знайомств.

фото: Національна Поліція


  Євгенія Павленко   26 лют. 2018 Друк Коментарі