Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі

У Вінниці росіянин облаштував теплицю в орендованому будинку і вирощував коноплі

13 березня 2018, 21:12

Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці росіянин облаштував теплицю в орендованому будинку і вирощував коноплі

  адміністратор   Коментарі

Сьогодні зранку, 13 березня, до рятувальників надійшла інформація про пожежу в одному з приватних будинків у Староміському мікрорайоні м. Вінниці. Разом з рятувальниками на місце події виїхали працівники поліції. Після того як пожежу загасили правоохоронці взялися оглянути тереторію та будинок і знайшли не аби яку знахідку. На другому поверсі будинку знаходилась теплиця з рослинами конопель, інформує Vlasno.info з посиланням на поліцію Вінницької області.

Для вирощування заборонених рослин господар, уродженець Росії, який орендував дане помешкання, створив усі необхідні умови та відповідний мікроклімат.

5Правопорушник виправдовувався тим, що вирощував коноплі для лікування ракових захворювань.

11У п'яти приміщеннях поліція вилучила 190 горщиків з рослинами коноплі та насіння наркотичних рослин.
Як розповів начальник Лівобережного відділення поліції Роман Андрущак, зразки нарковмісних рослин відправили на експертизу. Правопорушником виявися уродженець м. Сочі Російської Федерації. Він раніше притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків.
Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.310 Кримінального кодексу України (незаконний посів та вирощування конопель). Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Читайте також: Юний вінничанин намагався передати у в'язницю наркотики.

 

Фото: vn.npu.gov.ua


  адміністратор   13 бер. 2018 Друк Коментарі