Слободянюк Козятинська райрада фото

Обшуки у кабінеті голови Козятинської райради: посадовець вважає це політичним тиском

14 листопада 2018, 21:44

Віктор Слободянюк спростовує всі звинувачення

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Обшуки у кабінеті голови Козятинської райради: посадовець вважає це політичним тиском

    Коментарі

Сьогодні, 14 листопада, у Козятинській районній раді сталася незвичайна подія. Майже півдня тривав обшук у кабінеті голови Козятинської райради Віктора Слободянюка, повідомляє Vlasno.info.

Цим займалися правоохоронці із Головного управління Національної поліції у Вінницькій області. Вони діяли на підставі ухвали Вінницького міського суду Вінницької області.

Обшук провели в рамках кримінального провадження за фактами заволодіння бюджетними коштами посадовцями Козятинської районної ради спільно із представниками МПП «Дружба» (с. Кордишівка, Козятинський район) та вимагання неправомірної вигоди службовцями Козятинської райради за попередньої змовою із керівництвом комунального підприємства від суб'єктів господарювання за неперешкоджання здійснення господарської діяльності. В ухвалі суду йдеться, що неправомірну вигоду в розмірі 95 тисяч гривень мав отримати голова Козятинської районної ради Віктор Слободянюк.

В розмові із кореспондентом Vlasno.info пан Слободянюк назвав всі звинувачення силовиків і взагалі обшуки у його кабінеті політичним тиском. Він пояснив, звідки взялася сума у 95 тисяч гривень. Як виявилося, ці кошти зібрали перевізники району для підтримки реконструкції об'їзної дороги до Козятину. Тобто, у додачу до бюджетного фінансування, яке таким чином економиться на відповідну суму. Причому всі ці кошти, за словами Віктора Слободянюка, проходили офіційно на рахунок підрядної організації. Тобто, очільник Козятинської райради, як він наголошує, не вкрав у держави, а навпаки – зекономив для неї відповідну суму у 95 тисяч гривен, залучивши спонсорів.

Подробиці скандальної події та коментарі Віктора Слободянюка читайте завтра на нашому сайті.

Читайте також:
Селяни стали на захист резервного для Вінниці джерела питної води.

Фото: Михайло Шахов