Агітаторка розповсюджувала в інтернеті матеріали антиукраїнського характеру

СБУ затримала антиукраїнську пропагандистку

17 січня 2019, 15:34

Агітаторка розповсюджувала в інтернеті матеріали антиукраїнського характеру

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

СБУ затримала антиукраїнську пропагандистку

  адміністратор   Коментарі

Служба безпеки України затримала антиукраїнську пропагандистку, яку видворили з території РФ. Про це повідомляє Vlasno.info. з посиланням на сайт Служби безпеки України.

"Починаючи з 2014 року, агітаторка розповсюджувала в Інтернеті матеріали антиукраїнського характеру, пропагувала протистояння між українцями через політичні переконання, публічно закликала до порушення територіальної цілісності України", - йдеться в повідомленні.

За даними СБУ, в серпні 2015 року, виїхавши на тимчасово окуповані території, а згодом і до РФ, вона у засобах масової інформації постійно закликала до зміни меж території або державного устрою України.

14 грудня минулого року пропагандистку було оголошено у розшук, а 15 грудня Галицький районний суд Львова дав дозвіл на її затримання з метою приводу для розгляду клопотання про застосування запобіжного заходу – тримання під вартою, поінформували в СБУ.

Слідство у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України ведеться слідчим відділом УСБУ у Львівській області. Слідчі дії тривають.

Читайте також: Вінницького посадовця затримали за здирництво.

 

Фото: ukrinform.ua


  адміністратор   17 січ. 2019 Друк Коментарі