земля-Ужгородський-район-фото

На Закарпатті 96 бійців АТО залишились без землі через працівників Держгеокадастру, які визнали дерева об'єктами нерухомості

07 лютого 2016, 17:14

Внаслідок проведеної афери із землею в Закарпатській області постраждало 96 бійців антитерористичної операції

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Закарпатті 96 бійців АТО залишились без землі через працівників Держгеокадастру, які визнали дерева об'єктами нерухомості

  адміністратор   Коментарі

Внаслідок проведеної афери із землею в Закарпатській області постраждало 96 бійців антитерористичної операції. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на "112 Україна".

– На околиці Ужгорода 96 учасникам АТО виділили 16 га землі. За документами вона не була оформлена як міська, і цим скористалися працівники Держгеокадастру. Вони знали, що цю землю рішенням сесії виділено учасникам АТО, але віддали її в приватизацію людям-аферистам, які викупили там дерева. А ці фруктові дерева провели по документх як об'єкти нерухомості, - сказав речник Закарпатської обласної державної адміністрації Ярослав Галас.

Кожна ділянка оцінюється в кілька тисяч доларів.

Співробітник Держгеокадастру, який здійснив цю угоду, пішов на лікарняний, але його немає ні в лікарні, ні вдома. Додамо, що за такою ж схемою приватизували виноградники у Виноградівському районі, визнавши об'єктами нерухомості виноградні кущі.

Фото: olx.ua


  адміністратор   07 лют. 2016 Друк Коментарі