автомобілі ДАІ фото

Сім ДАІшних автівок арештувала поліція в Калинівці

26 лютого 2016, 12:32

Списані авто збиралися здати на металобрухт, а гроші привласнити

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Сім ДАІшних автівок арештувала поліція в Калинівці

    Коментарі


Списані авто збиралися здати на металобрухт, а гроші привласнити

Списані автівки розформованої вінницької ДАІ після ліквідації установи не утилізували, а перевезли в Калинівку. За інсайдерською інформацією Vlasno.info стало відомо, що сім автомобілів, які були списані з ДАІ, було знайдено поліцією у Калинівці на подвір'ї одніє з приватних садиб. Їх збиралися здати на металобрухт.

Згідно з українським законодавством, списаний інвентар повинні утилізувати та повернути гроші в бюджет. Правоохоронці запідозрили, що списані машини збирається присвоїти дехто з працівників колишньої обласної ДАІ. До речі, ці особи сьогодні займають керівні місця у вінницькій міській поліції.

У поліції інформацію підтверджують, проте, поки не коментують.

Голова ліквідаційної комісії ДАІ, а нині — начальник поліції м. Вінниці Анатолій Присяжнюк, під керівництвом якого і списували автомобілі, пояснив кореспонденту Vlasno.info, що автівки переправляли на утилізацію, а поліція їх затримала для перевірки, щоправда, де знаходиться пункт збору металобрухту, не сказав.

— Дотримано всіх необхідних процедур, у нас є договори про здачу машин на брухт, є всі документи, — говорить Анатолій Присяжнюк. — Зараз машини знаходяться у Калинівці, проводиться службова перевірка.

Vlasno.info слідкуватиме за перебігом події.

Фото: racurs.ua