Пяний за кермом фото

На Вінниччині п’яний водій тікав від поліцейських із вагітною жінкою

10 липня 2016, 11:32

Водій погрожував партульним та хвалився "впливовими" друзями

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині п’яний водій тікав від поліцейських із вагітною жінкою

    Коментарі

Вчора, 9 липня у Вінниці співробітники патрульної поліції затримали п'яного водія, в машині якого перебувала вагітна жінка, повідомляє Vlasno.info. Чоловік намагався втекти від поліцейських та погрожував лікарям наркодиспансеру, про це розповів на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук голова правління суспільної організації «Комітет безпечного руху» Володимир Черкас.

– Вночі до патрульних поліцейських звернулися жителі Вінницьких Хуторів з проханням звернути увагу на автомобіль "Lexus", водій якого "відпочивав" в одному з місцевих ресторанів. Поліцейські відразу відреагували та виїхали на виклик. За орієнтирами знайшли даний автомобіль, – пише Володимир. – Побачивши поліцейських, водій автомобіля намагався з'їхати із проїжджої частини та звернув у провулок, але був зупинений оперативною групою. Кермувальником виявся молодий хлопець із явними ознаками алкогольного сп'яніння. Пасажирами була його вагітна дівчина та її батьки.

Пяний за кермом-1

Пройти тест на рівень алкоголю в крові водій відмовився, взамін влаштував сварку із патрульними.
– Після довгої суперечки, водій пройшов тест на алкоголь у наркодиспансері, який показав рівень сп'яніння 0.65 проміле. Після цього кермувальник почав називати чисельні прізвища «відомих» у Вінниці лікарів та погрожував їхнім впливом, – каже Черкас.

Працівники поліції склали на водія адміністративний протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП.

Пяний за кермом-2

 Фото зі сторінки Володимира Черкаса у соцмережі Фейсбук