нічна дорога фото

Збили чи переїхали сплячого на дорозі – вінницька поліція розслідує загибель АТОвця

23 липня 2016, 18:47

Триває розслідування щодо обставин загибелі АТОвця «Якута»

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Збили чи переїхали сплячого на дорозі – вінницька поліція розслідує загибель АТОвця

    Коментарі


Військовий Анатолій Рошташ загинув від травм, несумісних з життям в результаті зіткнення з автомобілем, повідомляє кореспондент Vlasno.info. За версією поліції, чоловіка, який спав на дорозі переїхало дві машини.

В ніч з 5 на 6 липня цього року мешканець села Плисків Погребищенського району військовослужбовець 72-ї бригади Анатолій Рошташ на псевдо "Якут" загинув у ДТП по дорозі на Липовець. Військовий знаходився у відпустці й мав далі проходити службу в зоні АТО. Наразі відомо, що вінницькі правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею 286 ч. 2 Кримінального Кодексу України "Порушення правил дорожнього руху й ДТП, за якої загинули люди".

На цей час відомо, що чоловік повертався пішки додому, коли його раптово збив автомобіль. Після чого на тіло наїхала ще одна автівка.
Похорон 27-річного атовця відбувся 9 липня у Плискові.

А от версія правоохоронців дещо інша. Згідно з попередніми висновками, чоловік спав на дорозі у стані сильного алкогольного сп'яніння. Зараз зразки його крові передані на аналіз, тому остаточні свідчення з'являться лише за місяць після ряду експертиз.

— Обидві машини, які переїхали тіло загиблого знаходяться на штрафмайданчику і перебуватимуть там, поки триває слідство, — пояснила голова відділу зв'язків з громадськістю Вінницької обласної Національної поліції Ірина Добровольська. — Стосовно причини смерті, то найімовірнішою залишається саме ДТП, адже на тілі не було слідів ножових або кульових поранень.

Vlasno.info повідомлятиме читачів про подальший перебіг цієї справи.

Фото: youtube.com