ДТП через ожеледицю фото

Зі снігового полону на Вінниччині вивільняють «швидкі» та вантажівки

08 лютого 2017, 13:46

Снігові замети і ожеледиця все більше ускладнюють рух на дорогах Вінниччини

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Зі снігового полону на Вінниччині вивільняють «швидкі» та вантажівки

  адміністратор   Коментарі

Снігові замети і ожеледиця все більше ускладнюють рух на дорогах Вінниччини. Вчора рятувальникам довелось витягати зі снігового полону не лише легковики, але й вантажівки, повідомляє Vlasno.info з посиланням на повідомлення прес-служби ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Вчора ввечері на автошляху с.Вербовця Мурованокуриловецького району водії двох вантажних автомобілів «DAF» і «Renault Megan» не змогли самостійно подолати підйом. Подолати крутий підйом водіям допомогли співробітники чергового караулу ДПРЧ-23 смт Муровані Курилівці. Витягали автівки за допомогою буксирувального тросу.

Опівночі рятувальникам довелось витягати зі снігового замету за межами с.Радівка Калинівського району автомобіль швидкої медичної допомоги, який прямував на виклик.

На аналогічний випадок виїжджали рятувальники ДПРЧ-1 м.Вінниці. У спальних районах обласного центру по вулиці Келецькій автомобіль «швидкої», що повертався з виклику, застряг у заметі.

Вранці рятувальникам довелось витягати зі снігового замету "швидку" у смт Вороновиця. За допомогою спецавтомобіля співробітники служби порятунку "101" відбуксували карету "швидкої допомоги", що поверталась з виклику, на безпечну ділянку дороги.
ДТП через ожеледицю фото

До снігової пастки потрапили вчора і два легкових автомобілі у смт. Якушинці Вінницького району. Самостійно вибратись зі снігового замету водії не могли, тож покликали на допомогу рятувальників. На місце події працювали співробітники аварійно-рятувального загону спецпризначення. Роботи з буксирування автомобілів на розчищену від снігу ділянку дороги вони проводили за допомогою тягача «Краз-255» .

Через ожеледицю на автошляху Тиврів-Сутиски водій вантажного автомобіля «Daf» не впорався з керуванням та з'їхав з крутого підйому у лісосмугу. Вантажівка перекрила частину автошляху.
Проїжджу частину для автівки, що застрягла між дерев, бійці ДСНС розчищали за допомогою бензопили.

Витягали рятувальники зі снігового замету і "Опель", що рухався у напрямку м. Козятин на автошляху Козятин-Білопілля поблизу с. Кашперівка.

Нагадаємо, протягом наступних трьох днів погодні умови лише погіршаться. Тож, водіїв просять без потреби у далекі поїздки не вирушати.

Додамо, що на Вінниччині введено обмеження для великовагового транспорту на автомобільній дорозі М-21 Житомир-Могилів-Подільський, ділянка від міста Вінниці до м. Могилів-Подільський та на дорозі Р-08 Немирів-Ямпіль, км 35-115.

Фото прес-служби ДСНС у Вінницькій області


  адміністратор   08 лют. 2017 Друк Коментарі